Kenneth Sørensen MA, er daglig leder for JivaU

Kenneth er MA i Psychosynthesis fra University of East London og derudover faglig leder på Norsk Institut for Psykosyntese og en anerkendt underviser, psykoterapeut og forfatter indenfor personlig og spirituel udvikling. Han har i mange år skabt uddannelser indenfor meditation, energipsykologi, typologi og hans seneste bøger “Storhedens Kald” og “Psykosyntesens sjæl”, samler mange af hans erfaringer på det område.

Kenneth er en velkendt underviser i Skandinavien og  har deltaget på internationale konferencer som taler. Han har gennem 10 år arbejdet som pædagogisk konsulent i socialpsykiatrien, hvor han i samarbejde med psykiatribrugere skabte Nordens største brugertidsskrift. Han har undervist socialpsykiatriske institutioner, Novo Nordisk, Dyrberg/Kern, LEGO, NCC, Business Danmark og SEB Pension i Ledelse, meditation og projektledelse.

Kenneth er en praktisk visionær, der har udviklet mangfoldige innovative koncepter indenfor energipsykologi og identitetsprofiler, som sætter nye standarder på området. Han er engageret i at udvikle nye perspektiver og metoder, der fremmer menneskelig vækst og trivsel, og har gennem sin forlagsvirksomhed udgivet bøger indenfor området. Læs mere om Kenneth på hans hjemmeside: http://www.kennethsorensen.dk